Ooit was orphan socks een shop, een concept shop van het eerste uur – selling curated pieces from around the globe – . Uren struinde ik het internet af op zoek naar unieke items, het liefst handgemaakt en/of lokaal geproduceerd in kleine oplages. Geen bekende merken, maar mijn eigen stijl. Mijn duidelijke signatuur en de super eenvoudige vormgeving van de website, trok menig klant van over de hele wereld. Stylistes en fotografen gebruikten veel van mijn stukken voor publicaties en eigen werk. In 2017 besloot ik de deuren van de webshop definitief te sluiten, tijd voor iets nieuws! De liefde voor de items die ik vond en verkocht bestaat nog steeds. Een selectie;

Jars Ceramistes, Iris Hantverk & Oji Masanori door Stefanie Maas en Mirella Sahetapy voor ELLE Decoration
SOKI Silhouettes
In 2013 introduceerde VTWonen Le sac en papier van Be-poles via orphan socks voor het eerste op de woonbeurs.
The Kristian Vedel birds for EIGEN HUIS & INTERIEUR
Mielasiela natural handmade wooden toys and home accessories
Een betonnen scheerset ontworpen door Lovisa Wattman voor Iris Hantverk
De prachtige snijplank van Ontwerpduo.