orphan socks
disciplines

orphan socks is een ontwerpstudio voor visuele communicatie met een sterke focus op web design. De studio kan zich aan veel opdrachten aanpassen, van klein tot groot. Van ‘abstract thoughts’ tot functioneel ontwerp, ik ga graag voor je aan de slag.

Website design

orphan socks verzorgt niet alleen de techniek van je site, maar ontwerpt hem ook op basis van jouw inhoud en wensen. Zo heb jij het hele proces onder één dak en kan ik beide onderdelen afstemmen tot in detail.

Website design als MVP

MVP staat voor een Minimal Viable Product. Een MVP is een (vroege) eenvoudige versie van het eindproduct. Een MVP heeft een minimum aan functionaliteiten en wordt aan het begin van het ontwikkelproces gebruikt om bijvoorbeeld alvast ‘iets’ in de lucht te hebben. Ik ontwikkel graag MVP’s omdat het raakt aan de kern en essentie van je product. Soms is een MVP al goed genoeg!

Content design

Content is overal en de kwaliteit van je inhoud (en de manier waarop je deze aan je publiek presenteert) is ontzettend belangrijk. Ik help je graag bij het organiseren, structureren en opmaken van (ingewikkelde) content voor je website, document of presentatie. Met heldere content heb jij gelijk inzicht in waar je voor staat.

Creative direction

Een sterk merkverhaal beklijft. Wanneer je naast je tone of voice ook visueel communiceert wordt je boodschap sneller begrepen en beter onthouden. Met krachtige visuele content maak je een verhaal dat echt bij je merk past, persoonlijkheid uitstraalt en je publiek raakt. Waar nodig heb ik een breed netwerk en weet ik passend bij jouw merk de juiste fotograaf of illustrator te vinden.

Information design

Wanneer je informatie op een slimme manier visueel presenteert help je je doelgroep aan een efficiënt en effectief begrip. Naast dat je content er grafisch aantrekkelijk uitziet, maak je jouw (complexe) verhaal voor iedereen te begrijpen. 

Contact

Nog vragen?

Denk je na het bovenstaande ‘dit wil ik ook!’
En/of ‘ik weet het nog niet, toch even overleggen?’
Bel of mail gerust!

Wat anderen zeggen

Eva is heel goed in het zien en vormgeven van simplicity’, zowel in haar dagelijks leven als in haar werk. Ze zoekt graag de eenvoud op, zonder te clean of te saai te worden. Ik ben zo blij met het werk wat je voor me gedaan hebt.

Eva benadert haar werk heel intuïtief. Ik had veel tijd nodig om alles op een rijtje te zetten. Maar Eva maakte een helder ontwerp aangevuld met een kleine persoonlijke twist aansluitend bij mijn persoonlijkheid en de visie van mijn bedrijf.

Thanks Eef!