orphan socks is een ontwerpstudio voor visuele communicatie met een sterke focus op web design. De studio kan zich aan veel opdrachten aanpassen, van klein tot groot. Van ‘abstract thoughts’ tot functioneel ontwerp, ik ga graag voor je aan de slag.

orphan socks
disciplines

Waar je me voor kunt inschakelen?

Een website is breed toegankelijk en bij uitstek het medium je (visueel) te presenteren. orphan socks ontwerpt websites van klein tot groot.

Ik verzorg niet alleen de techniek van je site, maar ontwerp hem ook op basis van jouw inhoud en wensen. Zo heb jij het hele proces onder één dak en kan ik beide onderdelen afstemmen tot in detail.

Wil je een professionele website van hoge kwaliteit en niet zo duur? Dan heb ik zelfs de mogelijkheid je website binnen 1 week te realiseren. Je website kan snel  online staan, inclusief eigen huisstijl.

Je website wordt een one-pager of heeft een beperkt aantal statische pagina’s. We kunnen je website daarna altijd uitbreiden.

Het hebben van een hippe website, app of product is geweldig, maar voldoet het ook aan de behoeften van je gebruikers? Content design beantwoord de vraag naar die gebruikersbehoefte. Content is overal en de kwaliteit van je inhoud (en de manier waarop je deze aan je publiek presenteert) is ontzettend belangrijk.

Ik help je graag bij het organiseren, structureren en opmaken van (ingewikkelde) content voor je website, document of presentatie. Wanneer de structuur helder is opgezet, is je inhoud sneller en beter vindbaar. En daarbij heb jij inzicht in waar je voor staat!

Een sterk merkverhaal beklijft. Wanneer je naast je tone of voice ook visueel communiceert wordt je boodschap sneller begrepen en beter onthouden.

Met krachtige visuele content maak je een verhaal dat echt bij je merk past, persoonlijkheid uitstraalt en je publiek raakt. orphan sock is een kei in het vinden van jouw unieke directie.

Waar nodig heb ik een breed netwerk en weet ik passend bij jouw of bij je merk de juiste fotograaf of illustrator te vinden.

Als beeldredacteur ben ik in te zetten voor alles dat met beeld te maken heeft, zoals de selectie, ontwikkeling, samenstelling en afstemming van foto’s, video’s en animaties. Desgewenst pas ik je beeld aan, zodat je aan de juiste technische specificaties voldoet.

Is je beeldarchief een chaos of heb je moeite met het selecteren van de juiste beelden? Ik kan je helpen structureren en kiezen!

Website
design & development

orphan socks maakt websites op basis van het Content Management System (CMS) WordPress. WordPress is wereldwijd het populairste open source management systeem. Je website is eenvoudig aan te passen en uit te breiden en dus kunnen we overzichtelijk beginnen. WordPress is ontzettend gebruiksvriendelijk. Nadat je website online staat, kan je wijzigingen zelf aanbrengen.

Ook een WordPress website laten maken?

Wil je een professionele website van hoge kwaliteit en niet zo duur? Dan heb ik zelfs de mogelijkheid je website binnen 1 week te realiseren. Je website kan snel  online staan, inclusief eigen huisstijl.

Je website wordt een one-pager of heeft een beperkt aantal statische pagina’s. We kunnen je website daarna altijd uitbreiden.

Je hebt wellicht al een WordPress website en het lukt je maar niet om zelf een aantal aanpassingen te maken.

Het voordeel van een WordPress website is dat het systeem open source is. Ik kan eenvoudig bij de code en kan je helpen aanpassingen te doen. Voor jou geen geploeter door online tutorials en technische handleidingen en achter de schermen zie ik snel genoeg wat de staat van je website is om tot een goed advies te komen. Bel of mail gerust, wanneer je denkt hulp nodig te hebben.

Je hebt al een WordPress websites. De structuur staat, maar je bent niet (meer) tevreden over de look-and-feel.

Het voordeel van een WordPress website is dat het systeem open source is. Met wat eenvoudige aanpassingen kan ik je website vaak al een opkikker geven.

Het updaten van de software van je website essentieel is voor het goed blijven werken van je website. Wellicht staan er allerlei meldingen op je dashboard waarvan je niet weet wat je er mee moet?

Afhankelijk van de staat van je website, kan ik een back up voor je maken, je software updaten en je plugins controleren. Ik kan een advies voor je maken en/of zelfs de hele update uit handen nemen.

Weet je nog niet of je aan WordPress wil beginnen of twijfel je tussen WordPress of een ander CMS?

We kunnen altijd even bellen over de mogelijkheden.

Contact

Meer informatie? Vragen?
Of een keer overleggen?
Bel of mail gerust!

orphan socks staat voor bijzondere alledaagsheid — like that one sock piece in your laundry