orphan socks
disciplines

orphan socks is een ontwerpstudio voor visuele communicatie met een sterke focus op web design. De studio kan zich aan veel opdrachten aanpassen, van klein tot groot. Van ‘abstract thoughts’ tot functioneel ontwerp, ik ga graag voor je aan de slag.

Waar je me voor kunt inschakelen?

Een website is breed toegankelijk en bij uitstek het medium je (visueel) te presenteren. orphan socks ontwerpt websites van klein tot groot.

Ik verzorg niet alleen de techniek van je site, maar ontwerp hem ook op basis van jouw inhoud en wensen. Zo heb jij het hele proces onder één dak en kan ik beide onderdelen afstemmen tot in detail.

Wil je een professionele website van hoge kwaliteit en niet zo duur? Dan heb ik de mogelijkheid je website binnen 1 week te realiseren. Je website kan snel  online staan, inclusief eigen huisstijl.

Je website wordt een one-pager of heeft een beperkt aantal statische pagina’s. We kunnen je website daarna altijd uitbreiden.

Het hebben van een hippe website, app of product is geweldig, maar voldoet het ook aan de behoeften van je gebruikers? Content design beantwoord de vraag naar die gebruikersbehoefte. Content is overal en de kwaliteit van je inhoud (en de manier waarop je deze aan je publiek presenteert) is ontzettend belangrijk.

Ik help je graag bij het organiseren, structureren en opmaken van (ingewikkelde) content voor je website, document of presentatie. Wanneer de structuur helder is opgezet, is je inhoud sneller en beter vindbaar. En daarbij heb jij inzicht in waar je voor staat!

Een sterk merkverhaal beklijft. Wanneer je naast je tone of voice ook visueel communiceert wordt je boodschap sneller begrepen en beter onthouden.

Met krachtige visuele content maak je een verhaal dat echt bij je merk past, persoonlijkheid uitstraalt en je publiek raakt. orphan sock is een kei in het vinden van jouw unieke directie.

Waar nodig heb ik een breed netwerk en weet ik passend bij jouw of bij je merk de juiste fotograaf of illustrator te vinden.

MVP staat voor een Minimal Viable Product. Een MVP is een (vroege) eenvoudige versie van het eindproduct. Een MVP heeft een minimum aan functionaliteiten en wordt aan het begin van het ontwikkelproces gebruikt om bijvoorbeeld alvast ‘iets’ in de lucht te hebben.

orphan socks ontwikkelt graag MVP’s omdat het raakt aan de kern en essentie van je product!

WordPress
Website design

orphan socks maakt websites op basis van het Content Management System (CMS) WordPress. WordPress is wereldwijd het populairste open source management systeem. Je website is eenvoudig aan te passen en uit te breiden en dus kunnen we overzichtelijk beginnen.

WordPress is ontzettend gebruiksvriendelijk. Ik kan alles voor je uit handen nemen, maar wanneer je zelf met je website aan de slag wilt, kan dat ook.

Website
laten maken?

Wat is je vraag?

Je hebt nog geen website. Ik kan een website voor je maken. Ik verzorg niet alleen de techniek van je site, maar ontwerp hem ook op basis van jouw inhoud en wensen. Zo heb jij het hele proces onder één dak en kan ik beide onderdelen afstemmen tot in detail.

Wil je een professionele website van hoge kwaliteit, maar niet zo duur? Dan heb ik de mogelijkheid je website binnen 1 week te realiseren. Je website kan snel  online staan, inclusief eigen huisstijl.

Je website wordt een one-pager of heeft een beperkt aantal statische pagina’s. We kunnen je website daarna altijd uitbreiden.

Je hebt wellicht al een WordPress website en het lukt je maar niet om zelf een aantal aanpassingen te maken.

Het voordeel van een WordPress website is dat het systeem open source is. Ik kan eenvoudig bij de code en kan je helpen aanpassingen te doen. Voor jou geen geploeter door online tutorials en technische handleidingen en achter de schermen zie ik snel genoeg wat de staat van je website is om tot een goed advies te komen. Bel of mail gerust, wanneer je denkt hulp nodig te hebben.

Je hebt al een WordPress websites. De structuur staat, maar je bent niet (meer) tevreden over de look-and-feel.

Het voordeel van een WordPress website is dat het systeem open source is. Met wat eenvoudige aanpassingen kan ik je website vaak al een opkikker geven.

Het updaten van de software van je website essentieel is voor het goed blijven werken van je website. Wellicht staan er allerlei meldingen op je dashboard waarvan je niet weet wat je er mee moet?

Afhankelijk van de staat van je website, kan ik een back up voor je maken, je software updaten en je plugins controleren. Ik kan een advies voor je maken en/of zelfs de hele update uit handen nemen.

Weet je nog niet of je aan WordPress wil beginnen of twijfel je tussen WordPress of een ander CMS?

We kunnen altijd even bellen over de mogelijkheden.

Contact

Nog vragen?

Denk je na het bovenstaande ‘dit wil ik ook!’
En/of ‘ik weet het nog niet, toch even overleggen?’
Bel of mail gerust!

Wat anderen zeggen

Eva is heel goed in het zien en vormgeven van simplicity’, zowel in haar dagelijks leven als in haar werk. Ze zoekt graag de eenvoud op, zonder te clean of te saai te worden. Ik ben zo blij met het werk wat je voor me gedaan hebt.

Eva benadert haar werk heel intuïtief. Ik had veel tijd nodig om alles op een rijtje te zetten. Maar Eva maakte een helder ontwerp aangevuld met een kleine persoonlijke twist aansluitend bij mijn persoonlijkheid en de visie van mijn bedrijf.

Thanks Eef!