orphan socks is een ontwerpstudio voor visuele communicatie met een sterke focus op web design.

De studio kan zich aan veel opdrachten aanpassen, van klein tot groot. Van ‘abstract thoughts’ tot functioneel ontwerp, ik ga graag voor je aan de slag.

orphan socks is een ontwerpstudio voor visuele communicatie met een sterke focus op web design. De studio kan zich aan veel opdrachten aanpassen, van klein tot groot. Van ‘abstract thoughts’ tot functioneel ontwerp, ik ga graag voor je aan de slag.

orphan socks
disciplines

Visuele communicatie en web design

orphan socks ontwerpt en ontwikkelt ‘dingen’ die je zou kunnen vatten onder de grootste noemer visuele communicatie. De focus van mijn werkzaamheden vind je tussen design en techniek. Tussen complexiteit en helderheid. orphan socks is zowel creatief als inhoudelijk.

Website ontwerp

Ik verzorg niet alleen de techniek van je site, maar ontwerp hem ook op basis van jouw inhoud en wensen. Zo heb jij het hele proces onder één dak en kan ik beide onderdelen afstemmen tot in detail.

Content design

Ik help je graag bij het organiseren, structureren en opmaken van (ingewikkelde) content voor je website, document of presentatie. Want wanneer de structuur helder is opgezet, is je inhoud sneller en beter vindbaar.

Waar je me voor kunt inschakelen?

Een website is breed toegankelijk en bij uitstek het medium je (visueel) te presenteren. orphan socks ontwerpt websites én bouwt ze, van klein tot groot.

Ik verzorg niet alleen het design, maar ook de techniek. Zo heb jij het hele proces onder één dak en kan ik beide onderdelen afstemmen tot in detail.

Wil je een professionele website van hoge kwaliteit en niet zo duur? Dan heb ik zelfs de mogelijkheid je website binnen 1 week te realiseren. Je website kan snel  online staan, inclusief logo en eigen huisstijl.

Je website wordt een one-pager of heeft een beperkt aantal statische pagina’s. We kunnen je website daarna altijd uitbreiden.

Het hebben van een hippe website, app of product is geweldig, maar voldoet het ook aan de behoeften van je gebruikers? Content design beantwoord de vraag naar die gebruikersbehoefte. Content is overal en de kwaliteit van je inhoud (en de manier waarop je deze aan je publiek presenteert) is ontzettend belangrijk.

orphan socks helpt je graag bij het organiseren, structureren en opmaken van (ingewikkelde) content voor je website, document of presentatie. Je inhoud is snel en beter vindbaar, wanneer de structuur helder is opgezet.

Een sterk merkverhaal beklijft. Wanneer je naast je tone of voice ook visueel communiceert wordt je boodschap sneller begrepen en beter onthouden.

Met krachtige visuele content maak je een verhaal dat echt bij je merk past, persoonlijkheid uitstraalt en je publiek raakt. orphan sock is een kei in het vinden van jouw unieke directie.

Waar nodig heb ik een breed netwerk en weet ik passend bij jouw merk de juiste fotograaf of illustrator te vinden.

Als beeldredacteur ben ik in te zetten voor alles dat met beeld te maken heeft, zoals de selectie, ontwikkeling, samenstelling en afstemming van foto’s, video’s en animaties. Desgewenst pas ik al je beeld aan.

Is je beeldarchief een chaos of heb je moeite met het selecteren van de juiste beelden? Ik kan je helpen structureren en kiezen!

orphan socks staat voor nothing special but unique
like that one sock piece in your laundry